Mooi schilderij van de hand van de Nederlandse kunstschilder Burchard Theodoor Paets (1872-1938) Hij woonde en werkte voornamelijk in Amsterdam en in de buurt van Arnhem, maar getuige dit schilderij is hij ooit ook eens in Noordwijk geweest: afgaande op de katholieke kerk in het beeld rechts van het midden, in ieder geval vóór 1924.

Hij was aanvankelijk van beroep kapitein der artillerie en vormde zichzelf na 1907 tot landschapschilder. Of – om het allemaal nog eens op zijn Zweeds te zeggen: Burrchard Theodoor Paets (1872-1938) var självlärd, och accepterades som en medlem/utställare av konstnärer organisationen Arti et Amicitiae i Amsterdam 1931. Denna målning hamnade i familjens egendom i mitten av åttiotalet och var försedd med en modernare ram.

Het schilderij is te koop bij Simonis en Buunk