sjc11

Hoek en Ter Leede verliezen punten, maar Stedoco wint. En Noordwijk verliest ook. Het gaat nog spannend worden in de Hoofdklasse A Zaterdag. Want door dit alles doemt Stedoco nu weer op als de grootste bedreiging van Noordwijk met 4 punten achterstand en met nog 5 wedstrijden te gaan.

Achilles Veen uit op 19 mei: dat is op papier de zwaarste wedstrijd die Noordwijk nog voor de boeg heeft. Stedeco heeft nog uit Jodan Boys en thuis Hoek te verteren. Het doelgemiddelde van Noordwijk is redelijk riant, maar ik weet niet of dat telt.

In de Hoofdklasse A Zondag liggen de kaarten ietsjes gunstiger voor SJC, dat de grootste concurrent Silvolde thuis de bietenbrug op zag gaan tegen Hollandia. Daarmee kan in het slechtste geval SJC al niet meer gepasseerd worden door Silvolde, hoewel de doelgemiddelden van beide clubs elkaar niet veel ontlopen. Als zowel SJC als Silvolde al jun resterende wedstrijden winnen, komen ze aan het einde van de rit gelijk aan kop te staan. Wat dan? Doelgemiddelde? Beslissingswedstrijd? Als Achilles zijn inhaalwedstrijd wint komt het op 2 punten van SJC met alsdan nog 5 wedstrijden te gaan.

SJC heeft nog 2 lastige uitwedstrijden (Achilles1894 en Leonidas).  Maar Achilles1894 en Hollandia spelen nog tegen elkaar. En Silvolde speelt a.s. donderdag thuis tegen Leonidas.

Alles kan. We blijven duimen voor Noordwijk en bidden voor SJC.