Het registratienummer werd later aan een ander toestel gegeven, maar de eerste PH-BIS was een Havilland Tiger Moth die in Noordwijk een beetje lullig aan zijn einde kwam: fungerend als reclamevliegtuigje voor General Aviation in Rotterdam bleef zijn sleep  op 5 juli 1968 hangen aan de zendmast van het REM-eiland en kukelde hij in zee. De piloot, ene Donker, wist zich te redden met zijn zwemvest en werd door een heli van de Marine Luchtvaartdienst uit zee gevist net vóór de aanstormende reddingsboot uit Noordwijk, de Kurt Carlsen. Gefrustreerde bemanning onder leiding van schipper Den Hollander, maar het was niet anders.
 
Donker werd op het Vliegkamp Valkenburg weer een beetje opgekrikt, de Tigermoth zonk naar de bodem van de Noordzee en de reclamesleep wapperde nog enige tijd fier aan de mast van het REM-eiland.  

tiger