Ik heb dit bagagelabel er wel eens eerder uitgevist, maar soms is het een schande om niet in herhalingen te vervallen. Het label is eigenhandig door Rudolf Tappenbeck ontworpen was. Tappenbeck – telg uit het vermaarde geslacht dat Huis ter Duin groot heeft gemaakt – was een uiterst creatieve man, die zich naast de hotellerie ook bezighield met radiozendamateurisme én ook in die tak van sport grafisch bezig was. In een eerder blog schreef ik dat dit label in al zijn eenvoud een onverkwikkelijke schoonheid bezit. Ook dát herhaal ik nog maar eens. Het zou nog wel eens aardig zijn om een tentoonstelling te bouwen rond alle grafiek waarmee de Noordwijkse horekafferij en de Noordwijkse VVV hun doelgroepen benaderden. Daar zat nog veel meer moois tusschen. Ook dat andere moois is elders in dit blog regelmatig getoond.

In de nalatenschap van Rudolf is nog een eerste schets van het label terug te vinden.