Prachtig portret van Johanna Ida gravin van Limburg Stirum née Randebrock (1889-1942) door de van oorsprong Hongaarse portret- annex societyschilder Sir Philip de László (1869-1937). Het schilderij maakt deel uit van de collectie van L. graaf van Limburg Stirum van Warmond, heer van Noordwijk en Offem (1882-1943). Het hing in 2006 op een speciale tentoonstelling over De László  in Museum Van Loon in Amsterdam. De daarbij behorende catalogus (De Laszlo In Holland, Nederlanders geportretteerd door de internationale societyschilder Philip de László) is voor een eurootje of 7 nog te koop via bol.com.

Johanna Ida van Randebrock was de echtgenote van Leopold graaf van Limburg Stirum. Zij trouwden op 25 februari 1911 in Cannes en enkele weken, op 10 mei, beleefden de echtelieden een grootse intocht in Noordwijk, gepaard gaande met een rijtoer, burgemeesterlijke toespraken en andere feestelijkheden. Daar hebben we het al eens eerder over gehad.