De foto’s van deze drie heerschappen zijn terug te vinden op de site van Erfgoed Leiden. Ze duiken op onder de zoekterm ‘Noordwijk’, maar ze ontberen iedere verdere toelichting helaas. Zoals wel meer foto’s op die – gelukkig inmiddels herstelde – site het zonder verdere toelichting moeten stellen.

Deze heerschappen lijken gefotografeerd te zijn in dezelfde tijd en in dezelfde fotoserie. Waarschijnlijke Noordwijkse notabelen, maar welke notabelen zijn het dan? Leden van de gemeenteraad? Wie weet meer?

NOTA BENE

Met dank aan de betrokken inzender:

Midden boven: C.J.L. van der Meer (Noordwijk 10 augustus 1852-Wassenaar 24 april1927). Oprichter van de bloembollenfirma P. van der Meer Czn. (op naam van zijn vader vanwege zijn minderjarigheid). Wethouder en gemeenteraadslid van Noordwijk. 25 jaar lid van de Provinciale staten van Zuid-Holland en vele andere maatschappelijke functies.