De garage heette ‘Centrum Garage’ en werd ooit gerund door ene Theo van Went. Op de foto hierboven onder het woord ‘garage’ staat nog steeds ‘Centrum’, maar op de onderste kaart is sprake van een ‘Garage Heijnes.’ Al in zoomend komen we terecht bij het bord boven de aanpalende parkeerplaats: ‘herstelplaats van automobielen’ en ‘olie / benzine’. So far so good, maar waar komt die naam ‘Heijnes’ opeens vandaan en wie was hij of zij? Het enige dat ik terug kan vinden van Heijnes in relatie tot garage en huis ter duinstraat is een vemelding van een executieve verkoop van gereedschappen, hetgeen erop duidt dat Heijnes en zijn garage bankroet waren gegaan:

NOTA BENE Met dank aan Gert: Deze G.H. Heijnes was de zoon van Gerrit Hendrik Heijnes uit Sassenheim, de broer van kunstschilder Marinus Heijnes die zelf in de jaren dertig ook korte tijd in Noordwijk heeft gewoond en geschilderd. Zie https://hetnoordwijkblog.com/2016/06/13/blog7786-marinus-heijnes-1888-1963/