Met het samenvoegen van alle Noordwijken komt misschien ook wel eens een fusie in beeld van de voetbalverenigingen Noordwijk, SJC, Van Nispen en VVSB. Een fusie tussen SJC en VVSB zou in ieder geval niet nieuw zijn. In een recente Kerndotter, die speciaal is uitgegeven bij gelegenheid van 75 Jaar Bevrijding werd al gewag gemaakt van een fusie-elftal van voetballers van SJC en VVSB. Dat elftal werd gevormd nadat de SJC-velden door de bezetter gesloten werden en enkele SJC-ers gastvrij onthaal vonden bij ‘De Bavo’ in Noordwijkerhout. Naar verluidt speelde dit elftal overal de pannen van het dak. Op de site van NoVaTo (Noordwijkerhout van Toen) kom ik deze foto tegen van dat elftal met naam en toenaam: achter Leo van Dam, Jaap Groenewoud, Jan Groenewoud, Henk Marijnen en Gijs van Dam / midden Theo Steenvoorden (Vlieggie), Theo Hogervorst (Vossie) en Joop v.d. Berg / voor Jan van Kampen, keeper Wim v.d. Berg-Verdegaal en Leo Warmendam.