De kaart laat Klein Leeuwenhorst zien aan de Gooweg. Hij was ook afkomstig van de bewoner van dit pand, Jonkheer Jan Hugo Gevers van Kethel en Spaland. Hij bedankte ene C. van Vuuren, die hemelsbreed niet zo ver weg van hem woonde, voor zijn ‘wenschen op 8 maart’. Die wenschen betroffen ongetwijfeld verjaardagswenschen, want de Jonkheer was op 8 maart 1891 geboren en in 1941 werd hij dus 50 jaar. Hij zou niet zo heel oud worden: op 21 augustus 1956 stierf hij op 65-jarige leeftijd in Noordwijkerhout op datzelfde landgoed Klein Leeuwenhorst.  

Vraag die overblijft: wie was C. van Vuuren?

NOTA BENE: Ik krijg bijna per omgaande antwoord op de laatste vraag, met dank aan Theo. De Familie van Vuuren bestierde een vossenfarm verderop aan de Gooweg, op de hoek met de Langelaan. Theo doet er nog een foto bij: