ddddd

Noordwijk uit, altijd lastig. Ook voor Feijenoord, want het werd ‘maar’ 8-0 voor de Rotterdammers. Ivan Hermans van Noordwijk miste een strafschop, maar dat was dan ook het enige, en dan nog niets eens ‘grootse’ wapenfeit van de (volgens de Leidse Courant) nog immer vakantie vierende Noordwijkers.

We schrijven juli 1988. Opvallend zijn twee (toen nieuwe) namen in het elftal van Feijenoord:

  • Marcel Brands (scoorde 3x) en Martin van Geel (scoorde 2x). Beide heren zijn inmiddels uitgegroeid tot ware Bobo’s in het betaalde voetbal. Brands werd technisch manager bij RKC, AZ (waar hij Martin van Geel als zodanig opvolgde), PSV en nu bij Everton.
  • Martin van Geel werd technisch manager bij Willem II, AZ (waar Marcel Brands hem zou opvolgen), Ajax, Roda JC en tegenwoordig bij ………….. Feijenoord.

feiejneoorod