aaaa

Ronald vraagt of ik weet waar of dat deze foto genomen is. Volgens hem weet zelfs Willem het niet. Zo op het eerste gezicht had ik het ook niet geweten, maar inmiddels ben ik wijzer.

De plek verraadt zich door het minimaal leesbare opschrift ‘Eikenloof’ op de villa op de achtergrond. ‘Eikenloof’ staat aan de Koepelweg en heeft haar achterkant aan de Atjehweg. Daar is de foto genomen. Ingewikkeld genoeg, maar de Atjehweg heeft ook een eigenaardig verloop en bemoeilijkt je oriëntatie.

NOTA BENE Ik krijg nog aanvullende informatie met dank aan Ronald, die ook wat wijzer geworden is: op de foto van links naar rechts de villa’s Meijler, Kiekover, Eikenloof en Cosy Corner. Hieronder nog een andere blik op de Kiekover en Cosy Corner, genomen vanaf – naar ik veronderstel – de Beethovenweg:

Kiekover