kunstklank

Stichting Kunstklank komt in de zomer met een bijzondere voorstelling over Isadora Duncan, de Amerikaanse die de moderne dans definitief in de goede richting stuurde. Ik heb in deze bloggenreeks al eindeloos veel stukjes over haar geschreven, heb tal van plekken bezocht die iets met haar te maken hadden, zoals onder meer de Villa Maria in Noordwijk aan Zee en haar graf op  Père Lachaise in Parijs.

In de nazomer van 1906 bracht ze in die genoemde Villa Maria een meisje ter wereld, Deirdre, dat op jonge leeftijd bij een ongeluk in Parijs om het leven zou komen. Maar er zijn nog veel meer verhalen over haar periode in Noordwijk te vertellen. Zoek rechtsboven in deze site op ‘Isadora’ en er komt veel te voorschijn.

Prachtig initiatief van Kunstklank. Reuze benieuwd. Mooi affiche ook. Van Riet Simoen van Maris Media, die ook al die mooie nieuwe Blauwdotters voor haar rekening neemt 🙂