nwwwwwwwww1

De voorplaat van de Voetbal International van eind mei 1973 doet wat gedateerd aan: Stefan Kovacs vertelt over de recent door Ajax behaalde Europa Cup (de derde op rij). Dé Stoop wordt opgevoerd en Eddy – De Keu – Achterberg en Wiel Coerver.

Mar er is ook een fotootje van enkele spelers van de vv Noordwijk, dat op zaterdag 19 mei het Landskampioenschap bij de Zaterdagamateurs had behaald door een klinkende overwinning van 1-2, uit tegen IJsselmeervogels. Gerard – Stippie – Duyndam scoorde twee keer. Later dat seizoen zou Noordwijk ook nog eens het Algehele Landskampioenschap bij de Amateurs behalen door overwinningen op RBC uit Roosendaal.

Maar goed, de zaterdagtitel was al goed voor een fotootje op de voorplecht van VI: we herkennen Constant Smit , Kees Karstens en Ruud Bröring.

nwwwwww