kw2

Groepsfoto van (een deel van) het Strijdend Gedeelte de Binnenlandse Strijdkrachten uit Noordwijk ergens tussen mei en augustus 1945. Boven: J. Ottevanger, N. Plaatzer, G. van der Niet, W. van Sprang, J. Groenewoud, A.L. Doornheim, W. Rendering; 2e rij: C. Cramer, A. Smit, R. van Rijn, G.C. Timmers, W. Smit, Th. Beurse, S. Klinkenberg; 3e rij: P. van Duin, J. Imthorn, A. van der Zwan, F.M. Vink, J. Groenewoud, J. Ooms, H. Groenewoud; 4e rij: H. van Venetiën, Kaptein, J. van Beelen, J. van der Niet, D. van Duin, J. Passchier, A. van Waart, C. Schaap; onder: F. Vink, A. Riem Vis, A. Steenvoorde, C. Hazenoot. Onbekend, J. Vink, J. Glasbergen.

kw3

Groepsfoto van de Raad van Verzet in Noordwijk. V.l.n.r. W. van der Meulen, A.J.C. Roeleveld, kapelaan P.C. Groenendijk en W. Baalbergen. Na de bevrijding gemaakte opname, mei 1945.

kw4

Het bevrijdingscomité te Noordwijk op 7 mei 1945: V.l.n.r.: P. Kragt, P. Kranenburg, A.J. Witteman, B. van der Voort, J. Schmidt, W. Baalbergen, S. Pasma, P.C. Groenendijk, dr. Züring, F.J. ter Woort en C. de Ruijter.