mei

Dit BLOG is een voortzetting van het eerdere Volkskrant-BLOGnoordwijk (dat begon in mei 2005) en startte in deze vorm en op deze site in mei 2011 met een blogje over Pim Sierks. “Zap-geschiedenis’ van Noordwijk onder het motto: ieder bericht is goed genoeg als het maar een relatie met Noordwijk heeft’.

Ik weet niet hoeveel blogjes er nog verschenen zijn op dat oude Volkskrantblog, maar in totaal gaat het nu om bijna 9100 blogs. Vanaf mei 2011 trok de huidige versie 153.400 bezoekers die in totaal nu net meer dan één miljoen views voor hun rekening namen. De best bezochte dag was 7 maart jongstleden, toen dit blog overstelpt werd met 2689 views.

We gaan wat rustiger aandoen. Andere hobby’s  ook. Er zal ongetwijfeld zo af en toe nog wel wat verschijnen aan verhaaltjes of foto’s of prenten, maar niet meer zo vaak. Ik verzamel nog wel wat materiaal, als het al niet vanzelf komt aanwaaien. Als er weer een handvol verhalen of beelden beschikbaar is, zal ik die graag weer hier ‘dumpen’ onder de titel ‘Ramsj’.

Dank aan alle volgers en volgsters. Voor hun belangstelling, hun aanmoedigingen, aanvullingen, verbeteringen, ideeën en soms prachtig materiaal.