Cees plaatst deze foto’s op “Je bent een echte Noortukker”: het “Huis Zeevrede” van de familie den Hollander. Het pand ging op vrijdagavond 2 januari 1976 in vlammen op, naar verluidt als gevolg van brandstichting. Cees weet ook nog te melden dat diezelfde avond ook brand gesticht werd in het voormalige Hotel Hollander, nadat in de nacht van oud op nieuw ook de boerderij van Marbus (allemaal zo ongeveer op dezelfde vierkante meters) ook al in de hens was gegaan. In datzelfde weekend ging ook nog eens de strandpost van de Noordwijkse politie in een zware storm ten onder.

Kortom: het was een ware rampspoed daar aan de boulevard. Maar bij alle rampspoed had iemand het toch nog nodig gevonden een paar affiches van Hartevelt Jenever op de pui te plakken. Om het vreselijke aangezicht misschien een beetje op te leuken?