In het Leidsch Dagblad van 25 oktober 1978 verscheen een portretje van Herman Caspers, dorpsomroeper bij uitstek en waardig opvolger van Dorus Mol. Fijne vent. Hij reed bij verschillende gelegenheden met zijn auto, behangen met luidsprekers, langzaam door het dorp om de burgers kond te doen van deze of gene boodschap. In de ene hand een microfoon, in de ander, die lichtjes aan het stuur hing, een mooie bolknak, want Herman hield wel van een mooie sigaar.

Hij behoorde tot het geslacht der ‘Drogemanussen’, maar stond in Noordwijk ook bekend als ‘Herman Pick Up’ en ook wel als ‘Frequentie Modulatie’. Hij dreef een radio- en televisiezaak aan de Van Limburg Stirumstraat, waar je in mijn tijd ook een exemplaar van de Veronica Top 40 kon ophalen. Alle 40 singletjes op die lijst had hij meestal wel in voorraad. Vaak ook zat hij niet in de auto, maar praatte hij vanachter een microfoon op een standaard: