Heb jij interesse in geschiedenis en ben jij benieuwd naar de geschiedenis van jouw eigen straat of wijk? Kom dan op zaterdag 19 november naar de Dag van de Noordwijkse Geschiedenis! Deze dag staat geheel in het teken van de rijke historie van de gemeente Noordwijk. Diverse historische en culturele verenigingen hebben samen de handen ineengeslagen om een dagvullend programma te maken waarbij de geschiedenis van Noordwijk op een leuke en ludieke manier naar voren komt. Na een gezamenlijke opening in de Oude Jeroenskerk, kunnen bezoekers op de Dag van de Noordwijkse Geschiedenis verschillende activiteiten bezoeken. De Dag wordt afgesloten met een historische pubquiz waarbij mooie prijzen te winnen zijn!

Kaarten zijn verkrijgbaar via De Muze: https://demuze.nl/programma/dag-van-de-noordwijkse-geschiedenis (Ook via de balie).