Het bijschrift bij deze kaart op marktplaats luidt: “Plaatje opgeplakt op Orderkaart”, maar veel blijft onduidelijk. Waarom was dat plaatje op die orderkaart geplakt? En de datering is ook niet helder. En de afzenderij al helemaal niet.

Kortom: vaag.

De ‘mijnheeren’ Demblon & Verset vormden een firma die zich bewoog op het vlak van electrische installaties, want de omschrijving op ander postpapier van de firma luidt “Ateliers de Constructions Electriques de Charleroi.” De firma had een winkel aan de Gerardstraat in Antwerpen, maar als je verder zoekt blijkt diezelfde firma daar ook een ‘salle d’exposition d’ameublements’ uit te baten.  

Kortom: nog steeds vaag:

Wat deden die ‘mijnheeren’ Demblon & Verset nu precies en wat was nou de bedoeling van dat kaartje met het beeld van Noordwijk erop?

Het blijft allemaal in raadselen gehuld…………