Het College van B&W en de gemeenteraad van Noordwijk van ergens begin Jaren Zeventig, schat ik in. Maar wie is wie? Barend barendse moet ooit in een verslag van de Tour de France geroepen hebben “Namen heb ik niks aan. Ik moet rugnummers hebben!” Wie is wie op deze foto? Afgezien van Mesker, Bonnike, Alkemade, Den Otter, Van Hese en Vogelaar. Maar veel verder kom ik niet zo gauw. Wie helpt aan de hand van onderstaande rugnummers:

Met dank aan ieder die gereageerd heeft (in het bijzonder Frans die ook nog eens met voornamen kwam) tekent zich het volgende rijtje af

1 = Piet den Otter / 2 = Jaqcues de Geus / 3 = Job Bonnike (burgemeester) / 4 = Wim van Sprang (gemeentesecretaris) / 5 = Max Sedelaar / 6 = Jan Mesker / 7 = Cees van Duijn / 8 = Hein Oostdam / 9 = Wim de Witt / 10 = Wim Schelvis / 11 = Piet Warmerdam / 12 = Jan van Leeuwen / 13 = Gerard Vogelaar / 14 = ? / 15 = Adriaan van Riemsdijk / 16 = Geek Faase / 17 = ? / 18 = Leo Alkemade / 19 = Jan Duindam / 20 = Nico van Hese

Wie de ontbrekenden zijn? We blijven vragen en zoeken 🙂