Golden Earring trad op 31 juli 1981 op in de Grashoekhal (?) in Noordwijk. Tijdloze band. Hoorde en zag ze vorig jaar zomer nog op het Zuiderstrand van Scheveningen. En dat was dan wel weer even 38 (ACHTENDERTIG!!) jaar later 🙂

Was er ook bij in Leiden, op 12 december 1999, bij hun legendarische concert in de Groenoordhallen: “The Last Blast of the Century” (met de wat mij betreft even legendarische Robert Jan Stips in hunnie gelederen):

NOTA BENE Het concert van de Earring op 31 juli 1981 vond uiteindelijk in de open lucht plaats in het Bollenbad. Het concert werd door bewoners van het Dobbelmannduin en De Zuid onthaald op felle protesten vanwege geluidsoverlast. Na afloop braken aangeschoten bezoekers van het concert een bus van de NZH af. Op de Van de Mortelstraat viel een Katwijkse jongen die op het dak van de bus geklommen was naar beneden en overleed.