Marlou Goudriaan – de vrouw van de dokter – was een verwoed amateurfotografe. Toen de hele cast en crew van “The Spy Who Came In From The Cold” naar Noordwijk kwam, trok ze de stoute schoenen aan, en begaf zich naar Huis ter Duin om een paar foto’s van filmsterren te nemen. Voor de aardigheid had ze Marie-Anne Bouhuis meegenomen, assistente in de dokterspraktijk van haar man. Ze kreeg het voor elkaar om Richard Burton himself te strikken voor een foto en zo werd Marie-Anne Bouhuis vereeuwigd met – toen – één van de grootste filmsterren van zijn tijd.

Marie-Anne Bouhuis (1945-2013) was zo Noordwijks als de pieten: ze was een dochter van G. Bouhuis, die een installatiebedrijf aan de Voorstraat had. Ze trouwde later (één keer) met ‘Dikke Jaap’ van Duin (1937-2015).

Richard Burton (1925-1984) trouwde vier keer, waaronder twéé keer (!) met Elizabeth Taylor.