Autoooooos

Het was het eindpunt van de Blauwe Tram en later een parkeerplaats. Nu is het een rotonde. Ik schat dat de foto dateert van rond 1960. De vraag is welke auto’s er hier geparkeerd staan. Ik herken er een paar. Wie herkent de rest?

Autoooooos

Met dank aan Dirk Cornelis, Leon en Leo kunnen we het wagenpark nu compleet maken. Waarbij aangetekend dat de Chevrolet Impala eigendom was van Willem van Rheenen. De Ford Zephyr zou van Piet van Dam geweest kunnen zijn: die reed in die tijd in zo’n wagen rond in diezelfde kleur.

En waarbij eveneens aangetekend dat de automobielgeleerden het er niet over eens zijn of dat die witte auto, tweede van links, nu een Alfa Romeo Guilietta was of een Fiat 1100 Urania.

Een foto van de bedoelde Alfa:

alfa

Een foto van de Fiat 1100 Urania:

alfa2

Ik ga – met respect voor Leo – voor de Alfa 🙂