Noordwijk Radio maakt deel uit van een hele ontwikkeling, die voorlopig is uitgemond in BO: Bollenstreek Onroep. Hoe het ook weer zat? Lees de Wikipedia: 

Bollenstreek Omroep is opgericht in 1984, onder de naam VIGRON. De uitzendingen begonnen op 4 april 1987 als Noordwijk Lokaal, en werd later omgedoopt in Noordwijk Radio. In 2003 werd het uitzendgebied uitgebreid met de gemeente Noordwijkerhout (en De Zilk) en werd de nieuwe naam NENS aangenomen. De naam NENS staat voor Noordwijk En Noordwijkerhout Samen. Op dat moment startte de omroep met een kabelkrant, teletekst en later televisie-uitzendingen.

In 2013 is het uitzendgebied verder uitgebreid met de gemeenten Teylingen (VoorhoutSassenheim en Warmond), Lisse en Hillegom.[1] Hiermee is BO (toen nog NENS) de omroep geworden voor de gehele Bollenstreek, de naamswijziging vond plaats op 1 september 2013.[2]