Zeker in het begin van haar carriere was Anneke Grönloh een vaak geziene gaste in De Beurs in Noordwijk Binnen. Uitpuilende zaal, als ze haar hits – en dat waren er heel veel – over het jonge Noordwijkse pubieke uitspreidde: Brandend Zand, Soerabaja, Paradiso, Cimeroni, enzovoort.

Het bijzondere was dat dat jonge Noordwijkse publiek in den beginne alleen roomsch-katholiek kon zijn. Die vereiste zal wel niet door Anneke zijn verordonneerd, maar door de directie van De Beurs, de familie Vink die ook van het houtje was.

Eind 1962, toen ze wederom in De Beurs optrad kreeg ze een dahlia naar haar vernoemd, weliswaar één ‘van het cactustype’, maar toch. Het was de firma Soeteman uit Noordwijk die haar daarmee verraste. Een mooi boeket met  deze “Anneke Grönloh Dahlia’s” zou niet misstaan op haar kist.