beuk2

Mooi reclame voor de Koninklijke Beuk, het Noordwijkse busbedrijf dat bij Antoinette – Radar – Hertsenberg onder de warme douche mag. Omdat ‘De Koninklijke’  een passende miniatuurbus gevonden heeft voor een jongetje wiens oma daar zeven jaar geleden om gevraagd had. Bij Beuk waren ze die vraag niet vergeten (of misschien af en toe wel?). Hoe dan ook. Oma en kleinzoon krijgen uit handen van Monique Beuk een echte Beuk-bus cadeau (een hele mooie trouwens).

beuk1

Bij mij thuis op het toilet staan wat Noordwijkse parafernalia, zoals een miniatuur-vuurtoren, een foto van een Van Pallandt-beeldje, een paar recente Blauwdotters en…. een ouwe miniatuur-kerstbus van Beuk. De miniatuurbus die gisteren in Radar werd uitgereikt vind ik persoonlijk nog een stuk mooier.

beuk3

Moet ik ook mijn opoe op Beuk afsturen? Dat zal niet veel helpen, want opoe is al lang dood. Die komt al bijna weer terug.