ffff

Dan woon je al jaren in Den Haag. Zuid-West. En dan ga je naar Albert Heijn op het Sav (Savornin Lohmanplein). En dan tref je deze trams aan in de keerlus bij dat plein. De A106 rijdt tegenwoordig weer op eigen kracht op een openbaar tramnet. Op het stukje tracé van Randstadrail lijn 3 tussen het Sav en de remise Lijsterbesstraat gaat  hij af en toe op en neer, vooral om remproeven te doen. Dat gaat meestal heel goed.

Dan woon je al jaren in Den Haag. Zuid-West. En dan schrijf je af en toe over het Noordwijk van vroeger. Ook veel over de blauwe trams die toen reden. Soms fantaseer je er maar een beetje op los. Soms droom je of verbeeld je je maar wat. Maar soms word je door de werkelijkheid ingehaald. Vlakbij huis.

De foto’s zijn van de facebook-pagina van De Nieuwe Blauwe Tram. De onderste foto is genomen in de Remise Lijsterbesstraat, waar de A106 geparkeerd staat naast de nieuwste HTM-tram.

ffff2